27/11/15

Sportswear Haul!

Όπως βλέπετε έχω όρεξη σήμερα οπότε λέω να κάνω και δεύτερο άρθρο. Οπως καταλάβατε αυτό θα είναι ένα haul με μερικές αγορές που έκανα, αφού πρόσφατα ξεκίνησα μαθήματα χορού και χρειαζόμουν μερικά αθλητικά ρούχα που να είναι άνετα αλλά και να με κάνουν να νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενέργεια.








Αρχικά πήγα στα Bershka, απ' όπου πήρα ένα απλό γαλάζιο κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα σκούρο γκρι κολάν. Και τα δύο είναι πολύ άνετα και προσφέρουν πλήρη ελευθερία κινήσεων. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το κολάν είναι λίγο κοντό, όχι επειδή φταίει το νούμερο, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι το σχέδιό του έτσι. H μπλούζα έκανε 6€ και το κολάν οχτώ.

Έπειτα πήγα στα Pink Woman και πήρα αυτή τη μπλούζα. Οπως βλέπεται είναι κoντομάνικη, ριχτή σε ροζ ηλεκτρίκ και γράφει πάνω THINK PINK (δεν βγήκε και πάρα πολύ καλά στη φωτογραφία). Μου αρέσει υπερβολικά πάνω μου και ταιριάζει πολύ με το παραπάνω κολάν. Έκανε 6€.
 
Τέλος πήγα στα H&M (από τα αγαπημένα μου μαγαζιά). Απο εκεί πήρα ένα μαύρο αθλητικό σορτσάκι με 5€ (ξέρω ότι φαίνεται χάλια στη φωτογραφία αλλά είναι πολύ ωραίο στην πραγματικότητα). Επίσης πήρα ένα γκρι κοντό φούτερ Nirvana(15€ νομίζω πως έκανε). Με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα συνδυάζεται πολύ ωραία με φόρμα αλλά και με τζιν.

Αυτά λοιπόν για σήμερα, περιμένω τα σχόλιά σας, θα τα πούμε!
-Μαρίνα

7 σχόλια :