7/7/16

Summer DIYs🐬


Γεια σααας♥ Λοιπόν, έφτασε ο Ιούλιος και το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά! Γι'αυτό σας έχω σήμερα μια λίστα από καλοκαιρινά DIY projects που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε δημιουργικά την ώρα σας!
1. Decor: Ξεκινάμε με μερικές κατασκευές που θα ομορφύνουν και θα δώσουν καλοκαιρινό αέρα στο δωμάτιό σας:

  • Παραλία σε βάζο
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα βάζο της επιλογής σας, λίγη άμμος και κοχύλια και έχετε ένα υπέροχο διακοσμητικό για το κομοδίνο ή τη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε να προσθέσετε αστερίες, αχινούς, λουλούδια κτλ., ίσως και ένα κερί.


  •  Λουλουδένιο μονόγραμμα
Με μερικά απλά εργαλεία και υλικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που βλέπετε στις εικόνες μπορείτε να φτιάξετε ένα πανέμορφο διακοσμητικό για τους τοίχους σας

 2. Ρούχα: Συνεχίζουμε με DIY για να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα:
  • Crop top με κρόσσια 

Αν έχετε ένα απλό μπλουζάκι που έχετε βαρεθεί, μπορείτε εύκολα να του δώσετε άλλον αέρα, ακολουθώντας τα βήματα της διπλανής εικόνας.

➳Για να δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα τζιν σορτσάκι σαν αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ:
DIY denim shorts!








  • Τζιν σορτς με δαντέλα
Με μια δαντελένια λεπτομέρεια οποιοδήποτε τζιν σορτσάκι αποκτά απίστευτη κομψότητα!












3. Friendship bracelet: Τέλος θέλω να σας δείξω έναν πανεύκολο τρόπο να φτιάξετε βραχιολάκια για εσάς, αλλά και για τις φίλες σας.
Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είναι. Ξεκινάμε με 2 κλωστές περίπου 1 μέτρου, τις οποίες κάνουμε κόμπο στη μέση, ώστε να δημιουργηθεί μια θηλιά. Στη συνέχεια τις απλώνουμε, ώστε να είναι χωρισμένες ανά χρώμα και παίρνουμε την πρώτη από αριστερά. Την σταυρώνουμε πάνω από τη δεύτερη ώστε να δημιουργεί ένα 4 και την περνάμε μέσα από την θηλιά που δημιουργείται, κάνοντας έναν κόμπο. Επαναλαμβάνουμε μια δεύτερη φορά με την ίδια κλωστή και προχωράμε στην επόμενη. Αφού κάνουμε αυτή τη διαδικασία με όλες τις κλωστές, ώστε αυτή που ήταν πρώτη να βρεθεί τελευταία, παίρνουμε την κλωστή που είναι τώρα πρώτη και ξεκινάμε από την αρχή, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό μήκος. Στο τέλος μπορούμε να βάλουμε ένα κουμπί, ώστε το βραχιόλι να κουμπώνει και να ξεκουμπώνει εύκολα.

Αυτά για σήμερα! Αν θέλετε να φτιάξετε και μερικές Καλοκαιρινές Λιχουδιές κάντε κλικ εδώ

Πώς σας φάνηκαν; Έχετε σκοπό να φτιάξετε κάτι;Περιμένω στα σχόλια τη γνώμη σας για το σημερινό άρθρο και φυσικά τις προτάσεις σας για το blog

Φιλάκια♥
~Μαρίνα

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία τα diys! Το βάζο με την άμμο και τα κοχύλια το έκανα πέρυσι αλλά φέτος θέλω πολύ να δοκιμάσω το λουλουδένιο μονόγραμμα..το έχω στο πρόγραμμα μου μήνες τώρα..! Οπότε σε ευχαριστώ γιατί μου δίνεις ώθηση!
    Φιλάκια♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώωω! Περιμένω να μάθω πως βγήκε το μονόγραμμα
      xoxo❤

      Διαγραφή
  2. τέλειο άρθρο♡ Κάνε κι άλλα τετοια♡
    http://teenagetipstricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Έχω σκοπό να ξανακάνω παρόμοιο άρθρο, κυρίως για ντεκόρ, οπότε χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η ιδέα. Επίσης θα το εκτιμούσα πολύ αν γινόσουν μέλος στο blog μου, αν θες φυσικά
      Φιλάκια❤

      Διαγραφή